Gazduire

Webhosting

  • Alaturi de serviciile de realizare website-uri si aplicatii web, va punem la dispozitie si o gama larga de pachete de gazduire pentru domeniile dumneavaostra si conturile de email de care aveti nevoie.
  • Serverele noastre folosesc tehnologii de ultima ora, facand uz de maximul de performanta pe care configuratia o poate oferi.
  • Pachetele noastre se adreseaza cu precadere celor care nu au cunostinte in administrarea unui domeniu si a resurselor aferente acestuia. De aceea avem o mica echipa de specialisti gata sa raspunda oricaror cereri le aveti, elimininand astfel riscul ca utilizatorul, accidental sau din alte cauze, sa isi anuleze diferitele setari facute, sa piarda email-uri sau chiar website-ul/aplicatia gazduita la noi.
  • Diferitele pachete oferite sunt menite sa se potriveasca perfect cerintelor dumneavoastra, insa nu sunt fixe. Astfel se pot modifica cerintele pentru spatiu alocat gazdurii domeniului, sau a conturilor de email, sau puteti gazdui mai multe domenii pe acelasi cont (firme partenere).
VPS fara management la cele mai mici preturi. In acest fel puteti avea la dispozitie un server vps cu acces root pe care sa il configurati cu orice software necesar pentru functionarea unui script sau pentru streaming; avand si un nivel de resurse definit. Pentru clientii care nu au cunostinte de administrare oferim suplimentar si servicii de management server.
 
Servere dedicate pentru a asigura un nivel ridicat de resurse pentru orice site, indiferent de numarul de vizitatori si de complexitatea lui. In acest fel puteti avea la dispozitie un intreg server pe care sa il configurati cu orice software necesar in functionarea sau instalarea unui script sau pentru streaming video avand si un nivel de resurse bine definit. Pentru clientii care nu au cunostinte de administrare oferim si servicii de management server.