NOU!

Panouri separatoare & Viziere XXL pentru industria ospitalitatii

Ce sunt Vizierele XXL?

- Pandemia de COVID-19 ne-a schimbat stilul de viata, felul de a ne raporta la interactiunile sociale, modul de perceptie la nivel economic. Pentru a permite restaurantelor, teraselor, cafenelelor etc  sa asigure respectarea "distantarii sociale", am transformat si reproiectat o idee gasita in spatiul virtual si am reusit sa producem aceste viziere XXL, dupa cum le-am numit noi, de dimensiuni mari, din material transparent si de calitate superioara (Pet G), suspendate de plafon sau fixe, cu picior. Astfel, clientii, sub protectia acestor viziere conice, deschise in spate pentru a facilita accesul si a evita senzatia de sufocare, isi vor putea savura comod si in siguranta, consumatia.

 PET-G, materialul din care este confectionata viziera transparenta, conica, de mari dimensiuni (D max - 800 mm si D min - 480 mm) este un poliester termoplastic, prietenos cu mediul inconjurator, reciclabil 100%, comercializat sub forma de placi transparente, albe sau antireflexive, optional cu protectie UV. Este un material flexibil si ofera o buna rezistenta la impact, la costuri avantajoase. Placile PET-G sunt sterilizabile si respecta standardele pentru contactul cu alimentele, sunt inodore si insipide si sunt recomandate pentru aplicatii in industria alimentara sau medicala.

Panouri separatoare de protectie

 - De asemenea, producem panouri de protectie din Plexiglas transparent PMMA 3 mm, pentru birouri, laboratoare, institutii de invatamant etc, in scopul asigurarii respectarii "distantarii sociale", ca forma de prevenire a infectarii cu noul Coronavirus.

 

Pentru comenzi sau informatii suplimentare,

va rugam sa ne contactati la 0722 341311!